Lipstick Policy

Harmónia minden szinten

2015. május 05. - Pálosi Márta

Nagyon örültem, amikor Orsi és Norbi megkért, hogy segítsek nekik felkészülni egy fotózásra. Szerették volna ugyanis, hogy az öltözékükben is visszaköszönjön az az összhang, ami a kapcsolatukat jellemzi. Miután megérkeztem hozzájuk, órákon át válogattuk a többféle szettet, kerestük a tökéletes kiegészítőket, amelyek visszaadják mind a személyiségüket mind a különleges hangulatot. Mert a kész képeken nem csupán a mozdulatok árulkodnak, de fontos szerepet kapnak a megfelelő színek is, amelyekkel sokat hozzátehetünk a harmonikus összhatáshoz.*

*Itt fontosnak tartom megjegyezni, hogy ha össze is szeretnénk öltözni a párunkkal, akkor azt ne szó szerint tegyük! Rengeteg elrettentő példát látni erre! Az ugyanabból az anyagból készült ruha-nyakkendő kombinációk, egyforma pólók nevetségesen hatnak. Úgy is harmóniában lehet a szettünk, ha nem erőltetjük az egyforma holmikat, csupán a stílus és a színek összhangjára törekszünk.

Orsi és Norbinál is ez volt a cél. Mivel ők ketten az elegáns vonalat képviselik a hétköznapokban is, ettől nem rugaszkodtunk el túlságosan, de azért egy kis lazaságot is belecsempésztünk a fotókba két sportosabb összeállítással.

A végeredménnyel mi nagyon elégedettek vagyunk, de beszéljenek a képek!

Fotók: Petite Pomme Photography

orsi_1_kicsi.jpg

 orsi_2_kicsi.jpg

orsi_3_kicsi.jpg

orsi_4_kicsi.jpg

orsi_5_kicsi.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://lipstickpolicy.blog.hu/api/trackback/id/tr587353528

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása