Lipstick Policy

Mi van a ruha alatt? Maradjon titok!

2016. június 30. - Pálosi Márta

Az ember azt gondolná, hogy a fehérnemű magánügy, ami csak az illetékes személyeknek szól, és teljesen egyértelmű, hogy milyen ruha alá milyet választunk. Ilyenkor azonban, mikor nyakunkon a nyár, és ezzel együtt a lenge, áttetsző holmik és az elöl-hátul dekoltált, ujjatlan ruhák és felsők, mindig kibukik, hogy sokaknak ez egyszerűen nem megy. Kilóg, átlátszik, bevág...

Bár ma már rengeteg nagyon szép, variálható pántos melltartó és "láthatatlan" szélű alsó közül válogathatunk, tehát gyakorlatilag mindenféle kivágáshoz, testhez álló ruhához találhatunk megfelelő megoldást, mégis rengeteg szörnyű megoldással találkozhatunk, mintha sokan elfelejtenének otthon tükörbe nézni, mielőtt elindulnak.

bra6.jpg

 Hogy mire gondolok?

Szilikonpánt: Sajnos már lassan két évtizede képtelen kikopni a magyar utcákról. Szívem szerint megbüntetném, de még inkább a Zoolanderben is bemutatott divatbörtönbe zárnám ennek kitalálóját! :) Természetesen hiába áttetsző, látszik, arról nem is beszélve, hogy melegben a bőrhöz tapad. 

Kivillanó pántok: Nem túl szép látvány az sem, ha a trikó alól kikandikál a melltartó pántja, vagy egy nagyobb hátkivágásnál a keresztpánt. Mindig ellenőrizzük magunkat hátulról is a tükörben! 

bra6_1.jpg

Átvillanó bugyi, melltartó: Sokan ragaszkodnak ahhoz, hogy sötét holmik alá fekete, világoshoz pedig fehér alsóneműt vesznek fel. Ez néha működik, de nagyon sokszor nem. Van sokkal jobb megoldás, ha csak nem az a célunk, hogy mindenkinek megmutassuk, mi van a ruha alatt! Másik gyakori hiba, hogy a csipkés fehérnemű mintázata a szűk felsők, alsók alól átüt.

Nem megfelelő méret: Nem szép látvány a húsba vágó melltartó, ami négy mellett csinál, vagy kihangsúlyozza az esetleges zsírpárnákat, de a túl szoros bugyi sem!

Mi a jó választás?

Nem azt mondom, hogy nyáron semmi alá sem vehetünk színes csipkecsodát, de ilyenkor a legjobb barátunk a testszínű fehérnemű. A legjobb, ha többfélét is beszerzünk belőle, hogy mindig legyen kéznél tiszta. Tudom, hogy nem ez a legszexibb, ami létezik, cserébe a legeslegjobban kihasználható és diszkrét. 

bra4.jpg

Legalább magunknak merjük bevallani a méreteinket! :) A megfelelő méretű melltartó ugyanis, ugye nem kell mondanom, hogy csodákra képes és hatalmas adag önbizalomlöketet adhat? Ha bizonytalanok vagyunk, a legtöbb üzletben szakértői segítséget is kérhetünk, hogy megtaláljuk az igazit.

Válasszunk a kivágásokhoz alkalmazkodó melltartót! Mély hátkivágáshoz hátul keresztpántosat, nagy vállkivágáshoz pánt nélkülit vagy nyakba akasztható pánttal felszereltet, a lényeg, hogy minél diszkrétebb maradjon! A nagyobb fehérnemű boltokban, mint például a Women's Secret vagy az Intimissimi, mindenféle változatot megtalálhatunk az állandó kollekcióban feketében, fehérben és testszínben is. 

bra3.jpg

Ha szűk szoknyát, nadrágot veszünk fel, lézervágott alsóneműt húzzunk alá, aminek nem ütnek át a vonalai, és nem osztják több részre a fenekünket. 

Stílusos nyarat kívánok! ;) 

 

Képek forrása: womenssecret.com, world.intimissimi.com, Pinterest

süti beállítások módosítása