Lipstick Policy

Stíluskommunikáció

2014. december 14. - Pálosi Márta

Mindig is vonzott az öltözködés, és úgy gondolom, a mai világban a „Nem a ruha teszi az embert” közmondás nem teljesen állja meg a helyét. Önmagában a jó megjelenéshez ugyan nem elegendő, de a megfelelő, rendezett öltözet ápoltsággal, pozitív kisugárzással, asszertív kommunikációval kiegészítve segíthet abban, hogy stílusosak és sikeresek legyünk. 

Egy minőségi, jól szabott, szép anyagból készült ruhában egészen másképp viselkedünk, mint egy rosszabb minőségű holmiban. Ezt már egészen kisgyerekként megfigyeltem, mikor egész délutánokat töltöttem el szabómester nagypapám műhelyében. Láttam, ahogy a vendégek felpróbálják a rájuk szabott öltönyt, a kosztümöt, és elégedett mosollyal az arcukon, csillogó szemekkel, magabiztosan néznek a tükörbe. Sokszor azonban a jó ízlés megvan, de a belső kisugárzás, a magabiztos fellépés hiányzik, vagy épp ellenkezőleg. A külső-belső harmónia megteremtéséhez ugyanis nem csak jó ízlésre, de alapos önismeretre is szükség van.

Stíluskommunikátorként hiszek abban, hogy a jó stílus nem csak néhányak kiváltsága, hanem elsősorban fejben dől el, és tanulható, finomítható. Bízom benne, hogy bejegyzéseimmel és személyes tanácsadással én is hozzájárulhatok sokak sikeréhez, harmonikus megjelenésének kialakításához. 

A bejegyzés trackback címe:

https://lipstickpolicy.blog.hu/api/trackback/id/tr426784021
süti beállítások módosítása